Este ecologic, durabil, elegant și nu în ultimul rând ușor de întreținut și curățat.

Parchetul din lemn masiv vine cu un pachet de avantaje care fac locuința un mediu plăcut și sănătos. Lemnul natural absoarbe umezeala și reglează microclimatul în locuință. Adio umezeală și mucegai! Mai mult de atât, materialul nu reține praful, fiind potrivit pentru copii, dar și pentru persoanele predispuse la alergii.

Durata de viață a  parchetului din lemn masiv poate depăși 100 de ani dacă este întreținut corect. În timp, valoarea locuinței crește întrucât parchetul din lemn masiv nu se demodează și își menține calitățile.

O componentă importantă în orice locuință este întreținerea pardoselii. Parchetul din lemn masiv se curăță rapid și ușor cu produse pentru lemn. În plus, parchetul din lemn masiv poate fi recondiționat prin șlefuire și lăcuire odată la 8-10 ani.

Parchetul din lemn masiv este silențios, nu veți fi deranjat de scârțâitul pașilor, iar copiii se vor juca liniștiți.  Acesta poate fi montat în diferite moduri: drept, brăduț sau tablă de șah. Astfel, se poate realiza design-ul dorit prin montarea și nuanțarea lamelelor.

Parchetul din lemn masiv este cel mai bun parchet pentru locuința dvs. Considerați-l primul element de mobilier în funcție de care stabiliți design-ul camerei. Odată montat camera capătă strălucire, eleganță și căldură. 

Share This